Besøgsmarken i Fårevejle

Vælg dato


 

Besøgsmarken i Fårevejle

På kanten af en gammel lerbanke ligger Geopark Odsherreds besøgsmark, der til daglig fungerer som undervisnings- og formidlingssted for skoler og dagtilbud.

I uge 42 åbner geoparken dog for, at også turister og borgere i Odsherred kan besøge marken for en familievenlig oplevelse på Lammefjord. Her kan man blive klogere på Lammefjords specialafgrøder, smage på de mange forskellige grøntsager og høste en portion af de sprøde lækkerier med hjem.

Besøgsmarkens værter vil tage imod de besøgende og står klar til at give en rundvisning, fyldt med gode fortællinger. Få bl.a. fortællingen om inddæmningen af Lammefjord og hør hvorfor grøntsagerne tager kegler hos både forbrugere og chefkokke. Sanserne kommer på overarbejde, når man smager en bolsjebede med striber og når den sprøde gulerod skal knækkes og man kan sagtens forvente at få jord under neglene – oplevelserne på Besøgsmarken er mange.

Af praktiske årsager og med respekt for de gældende corona-retningslinjer, vil færden på marken være ensrettet og man kan kun høste i poser, der udleveres ved ankomst.

Onsdag d. 14. okt. Kl. 13-15 og torsdag d. 15. okt. kl. 13-15

 

Mødested


Tag på markvandring og smag på årets høst Rådhusvej 75
4540 Fårevejle, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google