program


Geopark - Aftentur i kajak på fjorden

Geopark - Aftentur i kajak på fjorden

Vi starter fra KajakOasen i Plejerup, og ror en stille tur ud på fjorden i kajak eller kano

Dato

Vi starter fra KajakOasen i Plejerup, og ror en stille tur ud på fjorden i kajak eller kano. Der kræves ingen forudsætninger og alle kan deltage. Der er uendelig smukt, når solen går ned og farver fjorden i alle farver. Undervejs bliver der fortalt om landskabets opståen, og dyrelivet vi møder på fjorden. Vi slutter af med kaffe, te og pandekager over bål med hjemmelavet solbær/morbærguf og egen honning. Du skal da også nå at smage Jespers gode hjemmelavede mjød. Turen kræver ingen kajakerfaring. Prisen er inkl. leje af kajakpagaj, våddragt og sko.

Husk håndklæde og lidt skifte tøj, en jakke, kasket, evt. brillesnor, gerne egne neoprensko. Prisen er inkl. leje af kajak, pagaj, våddragt, vest og sko.

Dato: 4/8, 21/8, 26/8

Tidspunkt: kl. 18.30-21.30

Varighed: 3 timer

Pris: 450 kr./350 kr.

Mødested: KajakOasen.dk, Strandly Plejerup, 4571 Grevinge

Gode forslag


Her lærer vi dig alt, hvad du skal vide om kajakroning, så du…

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage -…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: