IPP2 begynderkursus i Havkajak - 8 timer (2. del)

Vælg dato og tilmelding


 

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet 2. del.

Afslut dit IPP2 kursus med en prøve, og få trænet dine teknikker så de sidder. 

På anden del, vil vi gennemarbejde og videreudvikle de mange forskellige tag, du fik præsenteret på 1. del, og du vil blive overrasket over hvor langt du kommer på 2. dagen. Nu skal der finpudses, så tagene kommer til at virke optimalt. Redningerne skal øves til de sidder og der er mulighed for at prøve varianter af redningsmetoder, så vi finder den, der passer dig bedst. Vi afslutter med lidt hygge på terrassen, mens vi fælles-evaluerer. Derefter får du en personlig evaluering og samtale med din instruktør om, hvad du kan arbejde videre med. . 

Inkl. i kurset er: Leje af kajak, spraydeck, pumpe, paddlefloat, våddragt og sko. Eget udstyr må selvfølgelig gerne medbringes, hvis du har.

Forudsætninger: Kurset kræver at du har taget EPP1 delen først. Du skal være i rimelig fysisk form, og kunne svømme, og ikke lide af livstruende sygdomme.

Din sikkerhed er vigtig for os, og vi underviser dig i turplanlægning, vind og vejr. Du lærer, hvordan du redder dig selv og din makker, og hvordan du undgår skader. Kurset foregår i KajakOasens smukke omgivelser på Lammefjorden.


Pris kursus: 1050 kr. IPP2 bevis 200 kr

Medbring: En vindtæt jakke, ski- eller uldundertøj, kasket eller hue, brillesnor til briller eller solbriller, evt. neoprenhandsker, god stor madpakke, hurtige kulhydrater, termokande med kaffe / te

Mødested: KajakOasen, Plejerup, Strandly 21, 4571 Grevinge
Varighed: 2x8 timer kl. 10-18


Antal deltagere: max 8 pr. instruktør

Vi laver også gerne et helt IPP2 kursus for jer, hvis er er 8 eller derover!

Vi aflyser, hvis vejret er for hårdt, og i så fald, får man selvfølgelig pengene tilbage eller tilbudt en anden dag.

Max 8  pr instruktør.

Mødested


KajakOasen.dk Plejerup, Strandly 21
4571 Grevinge, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google