Program


MOUSSERENDE VIN - SMAGNING

MOUSSERENDE VIN - SMAGNING

Introduktion til mousserende vine. Hvordan laves de? Hvordan smager de?

No current events

You have searched for a completed event.
Please select from our current offers in the search engine on billetexpressen.dk

 

Den skummende vin kan få sit skum på mange måder – med en sodastreamer eller ved afsluttende gæring i tank eller på flaske. Mest berømmet er den klassiske metode, som bl.a. bruges i Champagne, hvor vinen gennemgår en anden gæring på flaske. Den har vi også anvendt, men vi har især brugt den mere gammeldags måde, hvor vinens oprindelige gæring afsluttes på flaske – til at lave PétNat (pétillant naturel). Vi præsenterer et udvalg af vores mousserende vine og gennemgår i den forbindelse de metoder, der anvendes ved fremstillingen.

Suggestions


Tilmeld dig individuelt eller som medlem af et småbådsteam

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

For arrangører
Har du brug for et billetsystem

Har du brug for billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.