Tang Safari

Kom med Dansk Tang i vandet i Odsherred! Medejer af Dansk Tang Anita Dietz har holdt et hav af ture og arrangementer med og om tang i store dele af Danmark. Nu kan du også komme i vandet i Odsherred sammen med Dansk Tang og blive klogere på havets grøntsag.

Vælg billetter


 

 

Anita har tidligere ejet firmaet Dietz Seaweed, men i efteråret 2017 fusionerede Dietz Seaweed med Dansk Tang. Anita der er uddannet kok og kostvejleder, tager dig med i 1.5 time i tangens univers – her i Odsherred. Det er Odsherreds geografi, som gør at man kan høste hele 15 forskellige arter - helt unikt som det eneste sted i Danmark.

På turen vil du lære at høste din egen tang på en bæredygtig måde, ligesom du lærer hvad du skal være opmæksom på, når du høster tang.

Den tang du høster tager du naturligvis med hjem, for du vil blive inspirert til at gå igang med det samme og bruge tangen som en del af madlavningen, for Anita kommer også ind på, hvorfor tang er så sundt og smager så godt.

Til sidst er der mulighed for at smage en øl lavet på tang, menlig Dansk Tangs seaweed Pale Ale. Der er muligheder for at købe Dansk Tangs produkter efter arrangements afslutning.
Og så er der naturligvis mulighed for at købe bogen fra 2017 -  "Tang et hav af med", som Anita var medforfatter til. 


Har du waders så er det en fordel men intet krav.

Venue


Nykøbing Sj - Klint Havnevej Nykøbing Sj - Klint Havnevej Klint Havnevej
4500 Nykøbing Sælland, Danmark

Belépés



Az alábbi közösségi oldal fiókokat is hozzácsatolhatja fiókjához:

sign in with google