program


Buefestival

Buefestival

Hvem kender ikke historien om Robin Hood? Hans ynglingsvåben var buen og det var der en god grund til. Uanset hvor god du er til at slås nytter det ikke noget hvis du er død inden du når frem til fjenden.  Læs mere

Ville du turde ridde i fuld galop unden at holde fast med hænderne, fordi du skulle skyde men en bue imens?

På årets buefestival vil der være masser af muligheder for selv at forsøge sig som bueskytte. Vi har daglige konkurrencer for vores gæster, show skydninger, buemagere og så kommer vores dygtige venner fra det sønderjyske på besøg og viser hvordan man skyder med bue fra hesteryg. Alt imens rytterne forsøger at indtage tårnet eller skytterne hygger sig med en gang fugleskydning går livet sin vante gang på stormandsgården. Der skal stadig passes dyr, ordnes have og mad på bordet. Kom og oplev livet på en stormandsgård fra ca. 1050-. På Ulvsborg er du velkommen til at deltage i de daglige aktiviteter hvis du har lyst.

Søndag d. 28/7 - Torsdag d. 1/8 klokken 10.00 - 16.00

Hunde er tilladt i snor. Vi anbefaler at tage en madkurv med.

Gode forslag


Din egen portal + markedsføring på denne portal

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

- laves i 2020 i samarbejde med Keld Hauge.
Lær skovens svampe…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: