program


Fjordsafari på Lammefjorden

Fjordsafari på Lammefjorden

Få en fantastisk kajakoplevelse. Vi starter fra Kajakoasen, hvor vi introducerer jer for de vigtigste tag. Derefter vi begiver os på oplevelser ned langs den smukke kyst.

Vi mødes I KajakOasenhvor I får udleveret udstyr.  Vi har gode brede stabile kajakker til begynder, og vi har mindre børnekajakker. Vi ror en smuk tur ned langs Lammefjordens kyst.

De erfarne instruktører vil instruerer dig i de i de vigtigste tag for at styre kajakken. Der er også tid til en leg eller to. Vi ror ind på stranden, hvor Kajakoasen giver kaffe, te og kage.

Instruktørerne, der begge er uddannede biologilærere, fortæller undervejs om landskabet og dyrelivet. I pausen er der tid til at finde spiselige vilde strandurter. På vejen tilbage, vil du blive forundret over hvor nemt og sjovt, det har været at lære at ro kajak.

Turen kræver ingen kajakerfaring.

Børn fra 10 år kan deltage ifølge med en voksen, hvis de kan svømme og er fortrolige med vand.

Priserne er inkl. leje af kajak, pagaj, pumpe, neoprensko og vest.

Husk: Kasket, jakke, evt. solbriller og brillesnor, madpakke håndklæde og skiftetøj, vand, håndklæde og skiftetøj til bagefter.

Datoer: 11/7, 25/7, 1/8

Tidspunkt: kl. 10.00-13.00. Mød 15 min før turstart.

Pris: Voksne 450 kr. Børn fra 9-15 år 350 kr.

Mødested: KajakOasen.dk, Strandly Plejerup, 4571 Grevinge

Antal deltagere: max. 8 pr. instruktør.

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: