program


Hildegard og de urtekloge

Hildegard og de urtekloge

Læge, forfatter, abedisse, mystiker og komponist. Vi kommer lidt nærmere på en af middelalderens helt store kvindeskikkelser, Hildegard von Bingen

Hanne Brønd Holst 

Hvordan tager man livet af en fjende uden at bruge et våben og kan man kurere hovedpine uden panodil. Middelalderens mennesker kunne klare meget ved hælp af en velanlagt urtehave. Kom og hjælp os med at nyindrette vores. Vi har brug for urter til den daglige mad, til medicin, andre til at farve vore tøj med og så ville det ikke være dårligt med lidt der kan bruges til pynt og duft.

Mens der er gang i urtehaven, synger Hanne Brønd Holst Hildegard von Bingen musik og fortæller lidt om en af de mest kendte kvinder i middelalderen. Som abedisse i ikke mindre end to klostre blev hun i sin samtid kendt for sine åbenbaringer fra gud som hun udgav i bog form.

For børnene vil der udover de daglige sysler og aktiviteter på stormandsgården, være mulighed for både bueskydning, væbnertræning og dyrefodring.

 

Søndag d. 4/8 - torsdag d. 8/8 klokken 10:00 - 16:00

Hunde må medbringes i snor. Vi anbefaler man tager en madkurv med. 

Gode forslag


Din egen portal + markedsføring på denne portal

Kom med i vandet for første gang i år og oplev noget af…

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: