program


Naturgastronomi - Hvidvinsdampede muslinger over bål

Naturgastronomi - Hvidvinsdampede muslinger over bål

Nogle gange smager maden bare bedst, når den samles, tilberedes og indtages ude i naturen

Dato



Nogle gange smager maden bare bedst, når den samles, tilberedes og indtages ude i naturen.

Hvidvinsdampede muslinger med fløde og nybagt bålbrød er helt fantastisk. Vi samler og renser selv muslingerne og snakker om, hvordan man gør det uden at få mavepine.

Mødested: P-plads ved Egebjergvej 162 (vandrerhjemmet)

Pris: 150 kr., børn 5-11 år 50 kr.

Turleder: Naturvejleder Keld Hauge 71 79 55 46

Gode forslag


Kom med i vandet for første gang i år og oplev noget af…

- laves i 2020 i samarbejde med Keld Hauge.
Lær skovens svampe…

En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: