program


Naturgastronomi - Polynesisk jordovn m. gris

Naturgastronomi - Polynesisk jordovn m. gris

Nogle gange smager maden bare bedst, når den samles, tilberedes og indtages ude i naturen

Dato



Nogle gange smager maden bare bedst, når den samles, tilberedes og indtages ude i naturen.

Polynesisk jordovn. Vi samler enebær og krydderurter og pakker dem ind med en nakkefilet og nogle rodfrugter. Så steger vi det hele i en grube i jorden med gløder og bålvarmede sten. Det bliver så mørt at englene synger.

Mødested: P-plads ved vraget, Vindekilde Strandvej 21-23

Pris: 150 kr., børn 5-11 år 50 kr.

Turleder: Naturvejleder Keld Hauge 71 79 55 46

Gode forslag


En geopark fra søsiden.
Vi sejler på disse datoer: 1/7, 8/7, 15/7,…

Kom med i vandet for første gang i år og oplev noget af…

- laves i 2020 i samarbejde med Keld Hauge.
Lær skovens svampe…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: