program


Tangsafari

Tangsafari

Kom med i vandet og oplev noget af det sundeste og mest bæredygtige verden har af byde på!
Vi glæder os til at tage imod dig :-) Vi mødes ved vores firma - adressen er Annebergparken 28 B, hvorefter vi går mod vandet.  Læs mere

Dato

Vi gentager succesen!

Kom på tangsafari med os! 

På safarien skal ud og høste tang, og på jagt efter havets grøntsager. Safarien er præget af nye opdagelser, nye smagsindtryk og spændingen ved at finde så mange arter som overhoved muligt. Vi tager dig i hånden og besvarer spørgsmål som: hvad skal du være opmærksom på når jeg høster tang, hvilken årstid er bedst, og hvor er de forskellige typer af tang?

Tag en pose med, for du får tang med hjem, så du kan komme i gang med selv at arbejde med havets grøntsager. Det er også muligt at købe nogle af vores produkter.

Har du våddragt, waders eller bare badetøj, er du velkommen til at bedbringe dette.

Vi medbringe våddragter og waders, men kan ikke garantere der er en størrelse som passer dig helt perfekt, men mon ikke det nok skal gå :-) 

Gode forslag


Få en fantastisk kajakoplevelse. Vi starter fra Kajakoasen, hvor vi introducerer jer for…

En kanotur på Lammefjordkanalen i området omkring Asnæs og Fårevejle. Der fortælles om…

Tag på markvandring med en af vores værter og smag på årets høst…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: