program


Unikke madoplevelser i Odsherred - Nordruten

Unikke madoplevelser i Odsherred - Nordruten

Det Vilde Køkken - Birkemosegård - Ørnberg Vin

Unikke madoplevelser i Odsherred 

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Nordruten

I mødes på første stop med naturguiden Jørgen Stoltz. Her fra tager Jørgen jer med på en vandretur, hvor I finder spiselige vilde urter. Der vil være rig mulighed for at trække på Jørgens store viden om, hvad Odsherreds unikke vilde natur har at byde på til spisebordet.

Med hovedet fuld af ny viden og en samling af danske urter forsætter turen til Det Vilde Køkken. Her bliver I mødt af et dejligt frokostbord, hvor I får mulighed for at smage de mange vilde urter i særdeles velsmagende tapasanretninger.

Næste stop på turen er Birkemosegård, hvor I får indblik i et landbrug med fokus på økologisk og biodynamisk dyrkning. På Birkemosegård har de taget stilling til alt fra forbrugerens helbred, miljøet på marken om 100 år og mange andre ting, vi som moderne forbrugere burde kunne tage for givet.

Fra de gode råvarer går turen nu videre til Ørnbjerg Vin, hvor noget af Danmarks mest prisvindende vin bliver lavet. Her får I mulighed for at tage en snak med vinboden om arbejdet på en vingård, smage vingårdens vin og få spændende viden omkring dansk vinproduktion.

Nordruten er inkluderet frokost og en times guidet rundvisning ved hvert stop. Turen starter kl. 10 og forventes at slutte omkring kl. 16. Kørevejledninger/adresser udleveres undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop.

Husk praktisk fodtøj, der kan tåle at blive beskidt og tøj der passer til vejret. 

Ønsker I en gruppetur (mindst 10 personer)? Kontakt Signe på signefalgaard@odsherred.com.  

Datoer: Fredag d. 7/6, onsdag d. 19/6, onsdag d. 21/8 og fredag d. 6/9

Kontaktperson, Nordruten: Anna og Jørgen fra Det Vilde Køkken Telefon: 50 48 45 64

Pris: 475 DKK pr. person – prisen er inkl. frokost.

Sted: P-pladsen på Ellinge Skovvej, Ellinge Skovvej, 4560 Vig

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: