program


Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Sidinge Gårdbutik - Dalsbakkegård - Lammefjordens Spisekammer - Besøgsmarken - Vejrhøj Vingård

Dato


Fødevareruter
-unikke madoplevelser i Odsherred

Kør med på smagsfulde kør-selv dagsture, der tager dig med bag facaden hos gårdbutikker, vingårde, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse i Odsherred. Få indsigt og viden om råvarer og produktion præsenteret af ildsjælene bag råvarerne, garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

SYDRUTEN starter hos Sidinge Gårdbutik, der producerer lokale fødevarer og delikatesser. Herfra får I en frokostpose med til senere. Turen går videre til Dalsbakkegård, der med sine fritgående anguskvæg fortæller om produktionen af kvalitetskød med fokus på dyrevelfærd. Hos Lammefjordens Spisekammer nydes frokosten inden I får præsenteret deres skatkammer af grøntsager – alle fra lammefjordens muld. Følg med hen på geoparkens besøgsmark og få fingrene helt nede i mulden. Dagen afsluttes med tur i vinmarkerne hos Vejrhøj Vingård, hvor I får indblik i dansk vinproduktion og selvfølgelig smager på gårdens egen vin.

DATOER: onsdag d. 3. juni, søndag d. 28. juni, onsdag d. 12. august og søndag d. 30. august.

Begge ruter er inkluderet FROKOST og en times GUIDET RUNDVISNING ved hvert stop. Turene starter kl. 10.00 og forventes at slutte omkring kl. 16.00.
Kørevejledninger/adresser får I udleveret undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop.

Gode forslag


En rundvisning på Vejrhøj Vingård - i marken og vineriet - med smagsprøver.

- laves i 2020 i samarbejde med Keld Hauge.
Lær skovens svampe…

En geopark fra søsiden.
Vi sejler på disse datoer: 1/7, 8/7, 15/7,…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: