program


Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Sidinge Gårdbutik - Dalsbakkegård - Lammefjordens Spisekammer - Besøgsmarken - Vejrhøj Vingård

Unikke madoplevelser i Odsherred 

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

 

Første stop på ruten er Sidinge Gårdbutik. Her oplever du ikke kun en gårdbutik, men også en lille produktion af delikatesser, hvor I inviteres indenfor til et unikt indblik i deres produktion af lokale fødevarer.

Turen går derfra videre til Dalsbakkegård, hvor der produceres det fineste Angus kød fra fritgående kvæg, som går ude året rundt. Her skal I en tur i marken og få indsigt i en produktion, hvor de har skarpe holdninger til og stor viden om dyrevelfærd og kødkvalitet. Derefter er der selvfølgelig mulighed for at shoppe i gårdbutikken, inden I tager videre på turen til næste stop.

Lammefjordens Spisekammer er et skatkammer af en gårdbutik med mere end 40 forskellige grøntsager - alle dyrket på Lammefjorden. Fornøj dine sanser og få skærpet din viden med fingrene helt nede i mulden på en guidet tur i Besøgsmarken

Sidste stop på ruten er Vejrhøj Vingård, som er en vinproducent i rivende udvikling. Her kommer I på tur i vinmarkerne, får indblik i vinproduktion og oplever den fantastiske natur ved Vejrhøj. Efter gåturen skal der naturligvis smages på deres dejlige vin. Husk gummistøvlerne og tøj der passer til vejret!

 

Pris: 475 DKK pr. person - prisen er inkl. frokost

Sted: Sidinge Gårdbutik, Sidingevej 39, 4560 Vig

Kontaktperson: Mogens Bentsen fra Sidinge Gårdbutik

Telefon: 59 32 82 06 / 40 72 82 06

 

 

Gode forslag


Kom med på en vandring på ca. 4 km. gennem skov, over mark…

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: