program


Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Unikke madoplevelser i Odsherred - Sydruten

Sidinge Gårdbutik - Dalsbakkegård - Lammefjordens Spisekammer - Besøgsmarken - Vejrhøj Vingård

Unikke madoplevelser i Odsherred 

Nu har du mulighed for at komme med på to helt unikke kør-selv dagsture, der tager dig med bag kulisserne hos vingårde, gårdbutikker, små fødevareproducenter og landbrug i international topklasse.

Med udgangspunkt i det spændende udvalg af lokale fødevarer i Odsherred, har en række af de bedste producenter skabt to fødevareruter: Sydruten og Nordruten. Begge ruter byder på unik indsigt og viden om råvarer og produktion fortalt direkte af ildsjælene bag råvarerne - garneret med de lækreste smagsprøver.

Sydruten

Første stop på ruten er Sidinge Gårdbutik, der producerer fødevarer og forarbejder lokale råvarer til delikatesser. Her oplever I både en skøn gårdbutik og samtidig en lille ”øko-fabrik", hvor I inviteres indenfor til et unikt indblik i deres produktion. Inden I tager videre, får I en frokostpose med, der skal nydes lidt senere på dagen.

Turen går videre til Dalsbakkegård, hvor der produceres det fineste Angus kød fra fritgående kvæg, som går ude året rundt. Her skal I en tur i marken og få indsigt i en produktion, hvor de har skarpe holdninger til - og stor viden om - dyrevelfærd og kødkvalitet. Derefter er der selvfølgelig mulighed for at shoppe i gårdbutikken, inden I tager videre.

Næste stop er Lammefjordens Spisekammer. Her starter I med at nyde frokosten i dejlige omgivelser, inden I bliver præsenteret for gårdbutikkens skattekammer af grøntsager - alle dyrket på Lammefjorden. Her efter får I mulighed for at få fingrene helt nede i mulden på en guidet tur rundt i Geopark Odsherreds besøgsmark

Sidste stop på ruten er Vejrhøj Vingård - en vinproducent i rivende udvikling. I kommer på tur i vinmarkerne, får indblik i vinproduktion og oplever den fantastiske natur ved Vejrhøj. Efter gåturen skal der naturligvis smages på vingårdens dejlige vin.

Sydruten er inkluderet frokost og en times guidet rundvisning ved hvert stop. Turene starter kl. 10 og forventes at slutte omkring kl. 16. Kørevejledninger/adresser udleveres undervejs, og værterne vil sørge for at sende jer godt videre til næste stop. 

Husk praktisk fodtøj, der kan tåle at blive beskidt og tøj der passer til vejret.

Ønsker I en gruppetur (mindst 10 personer)? Kontakt Signe på signefalgaard@odsherred.com.

Datoer: Onsdag d. 12/6, søndag d. 30/6, onsdag d. 14/8 og søndag d. 8/9

Kontaktperson, Sydruten: Mogens Bentsen fra Sidinge Gårdbutik
Telefon: 59 32 82 06 / 40 72 82 06

Pris: 475 DKK pr. person - prisen er inkl. frokost

Sted: Sidinge Gårdbutik, Sidingevej 39, 4560 Vig

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: