Søg arrangementer

Gode forslag


Fjordsafari på Lammefjorden

KajakOasen.dk

Få en uforglemmelig oplevelse i kajakken på Lammefjorden.

Ringsted Museum & Arkiv - Entrébilletter

Ringsted Museum & Arkiv

På Ringsted Museum & Arkiv kan du opleve landbrugs- og købstadshistorie, mens vingerne snurrer på Ringsted Vindmølle. Fordyb dig i kilderne på arkivet.

Sorø Museum - Entrébilletter

Sorø Museum

Museet er indrettet i Christian IV’s gamle kro og fortæller den helt specielle historie for Sorø og omegn. Besøg også Joachim Bursers Apotekerhave.

Malergården - Entrébilletter

Malergården

Swanernes kunstnerhjem er smukt beliggende ved Lammefjorden. Gården er i dag museum og har åbent hele året. Besøg også den hyggelige have, der indrammer gården.

Odsherreds Kunstmuseum - Entrébilletter

Odsherreds Kunstmuseum

Huser primært billedkunst af gruppen af Odsherredmalere, der fra 1930erne bosattes sig på egnen og lod sig inspirere af lyset, landskabet og livet i bakkelandet.

Kalundborg Museum - Entrébilletter

Kalundborg Museum

Besøg museet i Kalundborgs middelalderlige Højby, midt mellem den enestående femtårnede Vor Frue Kirke, ledingsflådens Hærvig og Esbern Snares borgruiner.

Holbæk Museum - Entrébilletter

Holbæk Museum

12 enestående bygninger, den ældste fra 1660. Museet rummer en stor samling af Knabstrupkeramik, købmandsgård, bondestuer og ArkæoLab, hvor gæsterne selv kan prøve arkæologens metoder.

Slagelse Museum - Entrébilletter

Slagelse Museum

Slagelse Museum præsenterer handel, håndværk og industri. Oplev det unikke gademiljø fra den tid, hvor H.C. Andersen gik i Latinskole i Slagelse.

Odsherreds Museum - Entrébilletter

Odsherreds Museum

Udstillingen Solens land fortæller den fascinerende historie om Solvognen og bronzealderen. I haven udstilles kanonen fra artilleriskibet Niels Juel. Besøg også Hjertehuset - et sommerhus fra 1940'erne.

Oplev den særlige stemning i familien Swanes kunstnerhjem på en tur igennem stuerne i Malergården, der ligger smukt ved Lammefjorden.

Rundvisning – helium og Odsherredsmalerne

Odsherreds Kunstmuseum

Oplev kunst fra 1930’erne og fra samtidskunsten på en rundvisning med nedslag i Odsherredsmalerne og i særudstillingen helium.

Bakkekammen 45 er opført af Marius Pedersen. Han var en af foregangsmændene bag Bedre Byggeskik. Kom med inden for i hans hjem og på en tur i kvarteret.

Præstegaardens Kagebord

Præstegården Jyderup

Nyd en hyggelig eftermiddag på Jyderup Præstegaard med varm kaffe eller te, et glas kølige bobler og et udvalg af de lækre, hjemmelavede kager fra Præstegaardskøkkenet.

Arkæologiens verden i Arkæolab

Holbæk Museum

Kik ind i arkæologiens verden i ArkæoLAB, som er Holbæk Museums bud på en interaktiv arkæologisk udstilling, hvor man må røre ved tingene.

Skærmfri undervisning på Flakkebjerg Forskole

Flakkebjerg Skolemuseum

Oplev en skoledag som for 100 år siden med skærmfri undervisning på Flakkebjerg Forskole. Undervisningen foregår i en original skolestue med pulte.

Rundvisning i Danmarks første kongegravskirke 2024

Sct. Bendts Kirke

Sct. Bendts Kirke i Ringsted er Danmarks første kongegravskirke. Hør om Valdemar den Store og hans familie på en rundvisning i kirken.

Esbern Snares ridderskole

Kalundborg Museum

Bliv slået til ridder af Kalundborg i sommerferien på Kalundborg Museum. Esbern Snares Ridderskole er for børn, teenagere og deres forældre.

Sommertid er kunstens tid! Lav selv et kunstværk

Malergården

Find den indre kunstner frem til sommerkunstworkshoppen på Malergården. Få vejledning af museets formidler til selv at lave et unikt kunstværk.

Holbæk Museums Escape Room er et sjovt og udfordrende samarbejdsspil til venner, familie og kolleger, som hurtigt og kreativt kan løse komplicerede gåder. En billet gælder for op til 5 personer.

Byvandring – Sorø i klunketiden

Sorø Museum

Byvandring i Sorø med fokus på smukke, særprægede og iøjnefaldende arkitektoniske detaljer fra klunketiden. Mange af byens huse er fra denne periode.

Rundvisning i Antvorskov Klosterruin

Antvorskov Klosterruin

Vild med ruiner? Så tag med på en rundvisning i Antvorskov Klosterruin med fantastiske fortællinger om stedets store betydning i middelalderen.

Mig & Min By - Mellem rotter og regnorm

Slagelse Museum

Hvad gemmer sig under jordoverfladen mellem rotter og regnorme? Rør med vand og ting, som folk har tabt. Leg underjordisk detektiv i Slagelse Museums have.

Modstandsbevægelsen på Gyldenløveshøj

P-pladsen ved Gyldenløveshøj

Modstandsbevægelsens våbenmodtagelser under besættelsen 1940-45 var fulde af drama. Vær med i en rekonstruktion i ly af mørket på Gyldenløveshøj.

Introduktionskursus i havkajak, Plejerup.

KajakOasen.dk

Lær at ro kajak, og få en fantastisk oplevelse på vandet. Her lærer du de 5 grundlæggende tag for at styre kajakken.

Møde med kunstneren - Mette Vangsgaard

Odsherreds Kunstmuseum

Mød kunstneren Mette Vangsgaard og få et unik indblik i særudstillingen ”helium”. Hun arbejder med det moderne menneskes liv og dets forhold til naturen.

Lav egen animationsfilm med stop-motion

Odsherreds Kunstmuseum

På Odsherreds Kunstmuseum samler vi inspiration fra vores særudstilling, helium og laver egen og unik animationsfilm med stop-motion.

Få historier fra besættelsestiden i Holbæk om modstandsbevægelse og sabotage. På gåturen er der stop ved steder, hvor der skete skelsættende begivenheder.

Skippergejst og sømandssjov - Holbæk Havn

Holbæk Museum - Kystlivscenteret

Ohøj landkrabber! Kom og få vækket din indre sømand, når Holbæk Museum inviterer til sømandssjov på Holbæk havn.

Korn og mel i Ringsted Vindmølle og på Ringsted Museum

Ringsted Museum og Arkiv

Hvordan laver man mel på Ringsted Vindmølle? Få historien på et besøg i møllen og slut af med selv at lave mel i kornværksted på Ringsted Museum.

På sporet af oldtidens skatte - Odsherreds Museum

Odsherreds Museum

Er du klar til at komme helt tæt på oldtidens skatte? Hos os kan du føle på alt fra gamle stenalderøkser til bronzealderens sværd - det bliver en oplevelse ud over det sædvanlige!

Intro til udstillingen carmen curlers – iscenesat 2024

Kalundborg Museum

Carmen Curlers fra fabrikken i Kalundborg har reddet mange kvinder fra en dårlig hårdag. Få historien bag det supermoderne produkt og se udstillingen.

Tur rundt om middelalderborgen Næsholm

Middelalderborgen Næsholm

Næsholm, som nu er en ruin, er den middelalderborg, der er bedst undersøgt af arkæologer. Den ligger på en ø i Nygaard sø. Få en guided tur på stedet.

Byvandring - vikingetidens og middelalderens Slagelse

Slagelse Bibliotek

Byvandring i vikingetidens og middelalderens Slagelse. Byen er grundlagt i vikingetiden og har haft en central rolle i Danmarkshistorien.

Lær at ro kajak og bliv sikker på vandet på 2 dage - IPP1 + IPP2 Vi holder til i de smukkeste omgivelser i Lammefjorden, oftest i læ for vinden, og med lavt vand de første 100 m ud.

Rundvisning på middelalderborgen Borren

Middelalderborgen Borren

Middelalderborgen Borren, som nu er en ruin, ligger på en halvø i Højby sø. Få en rundvisning på stedet og hør historien om dette forsvarsværk.

Byvandring i middelalderens Kalundborg

Kalundborg Museum

Kom helt tæt på middelalderens bygninger og deres enestående historie på en byvandring med fokus på middelalderens Kalundborg Højby.

Byvandring - Holbæk i middelalderen

Holbæk Museum

Byvandring om Holbæk i middelalderen med historier om munke, driftige købmænd, borgmestre og jævne folk og deres forskellige levevilkår.

Aftentur i kajak på fjorden

KajakOasen.dk

Oplev en helt speciel sommeraften på fjorden, mens solen langsomt går ned.

Sømileruten – vandretur på Holbæk Havn

Holbæk Museum

Sømileruten er en vandretur med levende fortællinger på Holbæk Havn. Ruten følger hele havnestrækningen med mange historiske detaljer.

Rundvisning på Tårnborg – borgruin og kirke

Mødested: P-plads ved Tårnborg Kirke

Rundvisning i området ved Tårnborg Kirke med fortællinger om borgruinen, kirken, kongerne og stedets betydning i middelalderen.

Makrelfestival 2024

Havnen

Tilmeld dig individuelt eller som medlem af et småbådsteam

Besøg Esken – Svenn Eske Kristensens sommerhus

Vindekilde Strandvej 41, 4540 Fårevejle

Sommerhuset Esken er tegnet af velfærdsstatens arkitekt Svenn Eske Kristensen. Besøg det med en rundvisning af restaureringsarkitekt Dorthe Bendtsen.

Hvorfor hedder de det – historier bag Ringsteds gadenavne

Tingstenene på Torvet

Mange gader i Ringsted er opkaldt efter kendte personer, konger og dronninger. Hør historier bag gadenavnene på en gåtur rundt i byen.

Rundvisning - Skt. Peders Kirke, Slagelse

Sct. Peders Kirke

Rundvisning i den middelalderlige Skt. Peders Kirke i Slagelse. Hør om genanvendte bygningsdele fra Antvorskov Klosterkirke og om en hellig præst.

Besøg Arne Jacobsens sommerhus

Arne Jakobsens sommerhus

Besøg Arne Jacobsens private sommerhus ved Sejerøbugten, og kom tæt på den natur, der inspirerede ham. I samarbejde med Realdania By & Byg Klubben.

Gourmet middag

Café Dyrehøj

5 retter med vine

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.