program


De 5 kærlighedssprog

De 5 kærlighedssprog

Camille Hammerich holder foredrag om ”De 5 kærlighedssprog”.  Læs mere

 


En aften i kærlighedens tegn vil byde på en gennemgang af ”Kærlighedens 5 sprog”, hvor vi ligeledes kommer til at snakke om selvtillid og selvværd, samt forskellen på netop disse.


Guldkorn, som du får med dig fra foredraget:


Gennemgang af kærlighedens 5 sprogTips til, hvordan du fylder din kærlighedsbeholder opViden om, hvordan du fylder på andres beholdereIndsigt i forskellen på selvværd og selvtillid – samt, hvorfor det er vigtigt at skelne mellem demMulighed for at spørge ind til konkrete problemstillinger og emnerDette foredrag vil vende op og ned på dit liv, hvis du ikke allerede er bekendt med de fem kærlighedssprog, og kan bruges i både arbejdsrelationer, parforhold, imellem venner og i forhold til familien – altså, det kan bruges hele vejen rundt i dit liv.Gratis for campinggæster. 25 kr. for gæster udefra.

Gode forslag


En historie om evnen til at kunne skabe og følge flow..

For arrangører
HAR DU BRUG FOR ET BILLETSYSTEM

Har du brug for at billetsalg, tilmelding eller event management. Skal I bruge en løsning i jeres eget brand? Skal det være helt enkelt, eller har I særlige behov? Se hvor nemt I kan komme igang her.

Er du forhindret?
prøv Buymyticket

Hvis du er forhindret i at bruge dine billetter, kan du sælge dem til andre interesserede på buymyticket.dk. Det er helt gratis!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld: